Cistell

El cistell és buit

Compra d'entrades

Visites guiades

Cardona ofereix un ampli ventall de visites guiades bàsiques als diferents centres turístics (Muntanya de Sal, Centre Històric i Castell) i amplia el seu ventall oferint visites teatralitzades per al públic familiar. 

Torna a dalt

Cardona en Família

Torna a dalt

Visites NO guiades

L’Agència Catalana de Patrimoni Cultural en col.laboració amb la Fundació Cardona Històrica ofereix l'entrada a la Col.legiata de Sant Vicenç i a la Casamata “Espai 1714” del Castell de Cardona.

Torna a dalt

Activitats d'entorn

Torna a dalt

Activitats i Museu

Torna a dalt

Centres d'Artesania. Entrada Lliure

Trobaràs més activitats al web de Visita Cardona

Torna a dalt

Packs Promocionals

Els packs promocionals són la millor opció per descobrir Cardona. Ofereixen un estalvi important al reservar diverses visites, ja sigui en un mateix dia o en dies diferents. Cal recordar que si les visites es realitzen en un mateix dia s'ha de deixar un marge mínim de temps de dues hores entre elles. 

Torna a dalt

Packs Promocionals Familiars

Els packs promocionals familiars són la millor opció per descobrir Cardona. Ofereixen un estalvi important al reservar diverses visites, algunes d'elles teatralitzades, ja sigui en un mateix dia o en dies diferents. Cal recordar que si les visites es realitzen en un mateix dia s'ha de deixar un marge mínim de temps de dues hores entre elles. 

Torna a dalt

Col·laboracions

Torna a dalt